Ny pip!

Åh! förresten har jag fått en ny pip :) En grå apa och en lila grej.  Jag har pipit omkring flitigt med dom. Tills dum-matte kom och förstörde glädjen IGEN. det räckte då också tydligen.
men hon har minsann en stor grej som piper. den är alltid på.  ska nog ta den för henne också.
Är faktiskt ganska trött nu. kanske var bra att matte tvingade mig att sova. hon är nog ganska klok ändå.. och har så smaskiga tår.

Suck!

Nu TVINGAR matte mig att ligga i sängen :S
Det "räckte" tydligen.  Glädjedödare. Så ska jag också göra när hon pussas med nån. komma och säga åt henne att gå och lägga sig och stanna där.
ooh.

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

åååh! Idag har min pojkvän kommit hit. Jag får jucka hur mycket jag vill på honom. Gnider huvudet mot honom och lägger mig på honom :)
Livet leker :)
Till råga på allt har matte köpt godis till mig också! Men vem bryr sig om godis när Tyson är här?
Förresten. tycker att Tyson blivit lite tjock.. han har tydligen gått upp lite i vikt sa matte. hon skällde på hans husse. Det är så bra att matte låter mig jucka :) hon säger att vi ändå inte kan få några valpar.
Just nu rullar vi runt på golvet, matte och tyson var ute i FYRA timmar utan mig. När dom kom hem luktade det kanin-tjej och Snygg-Casper. hm. men jag låg här hemma med mina mumsiga ben och skräpade ner i sängen :)

Kaniner, hundar och korrar

Var nyss ute med matte på sista promenixen. Matte och jag skulle gunga. När vi har gungat lite ser jag en NIN!
Matte följde med mig MED KOPPEL!!! för att nosa där ninen suttit. Jag fick minsann inte leka med den idag. tydligen hade jag "ont i benet".
hon skyller alltid på det när jag vill göra något roligt.
Träffade några hundar på vägen. en var både jag och matte osäkra på om det var en katt eller hund. tittade länge för säkerhets skull.
Det var en hund.  nosade där den kissat på tillbakavägen.
Jaha. nu ligger jag i sängen medans matte sitter och gnäller om att hon har "ont i huvudet". Alla måste tydligen ha ont i hennes värld.
Jag har minsann ont i örat efter djurplågeriet hemma hos kanintjejen. Skämma ut mig inför snygga killar på det viset.
Just ja! min kompis Sid kommer snart och hälsar på :) nån dag sa matte. han är jättestilig! och han uppskattar mina mys-försök

En händelserik dag

Jaha. Idag vaknade matte kl 10. och SLET upp mig ur sängen. blev tvingad ut och kissa. sen rusade vi in och la oss i sängen. jag gjorde en tunnel under täcket och låg kvar till klockan var ett.
Då tvingar hon ut mig igen. den här gången mer medvilligt från min sida. Vi gick på promenad och helt plötsligt står vi utanför kanin-tjejen!!!!! Jag kom minsann ihåg henne.
Kanin-tjejen kom ut med tre hundar, två riktiga snyggingar. Vi gick en promenad men ingen fick leka för vi hade koppel :(
Gick hem till snygghunden, där försökte jag mysa med honom i en fåtölj. han försökte bita mig och matte drog mig i örat.
Försökte med den andra killen... han ville inte heller. kände mig dissad och bestämde mig för att pröva den andra sidan. dvs en tjej. blev biten igen. matte drog mig i örat och tvingade mig att sitta i en egen fåtölj.
Kanin-tjejens hane kom hem. han uppskattade min kärlek mer åtminstone.
Sen träffade jag Carro! mattes kompis som har en annan hund som jag är kompis med.  Carros hund var inte med. men jag blev så glad att se Carro att jag slängde mig in i framsätet och satte mig på hennes gps. Sen letade jag efter Nikita (hennes hund) i baksätet utan framgång.
Vi åkte bil en sväng, matte och jag gick av hemma hos oss.
Matte bäddade sängen. Jag stökade till och gick och la mig.
ungefär såhär trött var jag

Vad händer?

Jaha! Här ligger man nu. Okänt ställe, okända lukter, konstiga möbler?
Matte säger att vi har flyttat och ska bo här ett år.
Det här är inte mitt hem? jag saknar alla katter, chinchillor, hundar och hästar.
Men jag får ha matte för mig själv iallafall.
Vi "bor" i ett litet hus i ett stort hus. det heter lägenhet.
Spenderar dagarna med att titta ut genom fönstret och morra på folk som går förbi, morra på hundar, pipa på snygga killar osv.
Trivs väl egentligen helt okej här. men det känns bara inte hemma. men vem vet var hemma är? matte och jag flyttar ju runt ständigt känns det som.

Hur jag fick mitt namn

Hej!
Tänkte berätta om hur jag fick mitt namn :)
När matte hämtade mig hette jag egentligen Shiva. Matte tyckte inte att jag skulle ha ett tufft namn.
När jag kom hem till matte och min förra husse så försökte de hitta på olika namn.
Här är några av förslagen
Isabella
Prinsessan
Dockan
Pärlan
Trulls

En kväll när jag var ute och kissade med matte så blev jag så glad så jag hoppade så högt jag kunde! Då skrek matte att jag såg ju ut som en liten bumbibjörn!

Varken mormis eller husse gillade namnet men matte höll fast vid det.
Så nu är jag alltså en Bumbi. Känner mig obligated att fortsätta mina hopp :)